O bună relație sexuală – cele trei niveluri ale energiei sexuale

Posted on Location: 3min read28 views

Pentru stabilirea și menținerea unei bune relații sexuale, energiile ambilor parteneri trebuie să fie la același nivel: ambii trebuie să fie sănătoși din punct de vedere fizic și emoțional, și de același nivel spiritual.

Când doi oameni sunt împreună, energiile lor – fizice, emoționale, și, în final, spirituale – se unesc într-o singură entitate.

Nivelul fizic

Starea ta, înainte de a face dragoste, este foarte importantă. Ea diferă de la femeie la femeie, în funcție de nivelul ei energetic. Practicile Respirației Ovariene și Ridicării Orgasmice întăresc vaginul, și îndreaptă fluxul de energie CHI în organele sexuale. Multe femei care nu-și exersează zona inferioară – ovarele, colul uterin și vaginul – duc lipsă de flux energetic vital, și își pierd tonusul muscular. Energia se poate eventual scurge, iar regiunea sexuală poate deveni rece.

De asemenea, perioada ciclului menstrual poate fi perturbată, poate apărea sindromul pre-menstrual, cu dureri de cap, dureri în regiunea abdominală inferioară, sau reacții emoționale adverse. Oricare dintre acestea poate afecta nivelurile energetice, diminuând energia sexuală, ca și energia, în general.

Îi ia mai mult timp unei femei pentru a ajunge la „punctul de fierbere” sau punctul orgasmului, decât unui bărbat. E necesară mai multă căldură și energie pentru a aduce gheața la punctul de fierbere. Și tot astfel se întâmplă și cu un bărbat care trebuie să excite o femeie a cărei regiune sexuală este rece. Dacă acesta nu are suficientă „energie de foc” (energie sexuală masculină Yang), el nu va putea să topească „gheața”, și deci nu va fi capabil să aducă femeia la „punctul de fierbere”.

Reciclarea energiei sexuale este foarte importantă pentru bărbați. Tehnici ca Respirația Testiculară, Compresia Scrotală și Marea Reținere, reciclează energia sexuală masculină, intensificând potențialul sexual Yang (fierbinte).

Nivelul emoțional

Adesea se poate vorbi de atracție la prima vedere între un bărbat și o femeie. Un motiv ar putea fi că în acel moment ei au niveluri energetice emoționale și spirituale ridicate. Este ca și când o puternică forță magnetică i-ar fi atras unul spre celălalt.

Uneori după căsătorie se produce stresul, ca urmare a vieții familiale, copiilor etc. și atunci energiile lor se risipesc, epuizând treptat forța lor magnetică, până la dispariția atracției dintre cei doi. În astfel de situații, atât bărbatul, cât și femeia, par foarte departe unul de celălalt.

Multe persoane care se inițiază în practicile Orbitei Microcosmice și în Secretele Taoiste ale Dragostei devin conștiente de importanța alimentației și a exercițiilor regulate. Acestea sunt menite să sporească forța sentimentală și să restabilească relația de apropiere cu partenerul. În felul acesta, și orgasmele vor veni cu mai multă ușurință.

Nivelul spiritual

Dacă un cuplu își poate găsi timp pentru a medita împreună, ei își pot atinge palmele și să stea în liniște, pentru a simți energia celuilalt. Transferul de energie cu partenerul se poate face chiar și atunci când el are un nivel energetic scăzut, și este incapabil să îl pună în mișcare. Trimițându-vă reciproc Orbita Microcosmică, vei ajuta la punerea în circulație a energiei.

Dacă partenerul e într-o stare de dispoziție proastă, trimite-i energia surâsului tău. Dacă înveți Fuziunea celor Cinci Elemente, îi vei putea absorbi emoțiile negative, care vor fi transformate în forță vitală pozitivă, și retransmise lui sub această formă. La rândul său, partenerul poate face același lucru.

O bună relație sexuală poate implica o mulțime de factori, dar, ca și vinul bun, e important să îți placă de la început.

Cu iubire,
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Care sunt gândurile tale?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Abonează-te pentru gânduri bune&inspirație!

Previous
Energia sexuală feminină & Kung Fu Ovarian
O bună relație sexuală – cele trei niveluri ale energiei sexuale