Nivelul conștiinței colective

Posted on Location: 4min read131 views

În interiorul unității conștiinței colective universale, fiecare dintre noi este unic. Deși avem o frecvență energetică sau un nivel de vibrație distinct, în esență suntem una: o conștiință colectivă universală compusă din întregul spectru de frecvențe. Fiecare organism viu (nu numai oamenii) face parte din ea. Totul, chiar și materia anorganică, este legat la o singură rețea conștientă de energie. Cu toate acestea, substanțele nevii nu sunt la fel de dinamice ca sistemele vii. Organismele vii realizează o conexiune mult mai complexă prin intermediul schimbului de informații, deoarece se află permanent într-un dezechilibru chimic. Asta înseamnă că toate substanțele biochimice sunt continuu adaptate și readaptate, ceea ce definește procesele dinamice ale vieții înseși.

Celulele organismelor complexe, așa cum sunt și oamenii, se pot adapta la vibrațiile înconjurătoare. Conlucrarea tuturor celulelor este esențială în cadrul procesului de vindecare. Fiecare celulă din corp își are propria frecvență. Atunci când toate celulele funcționează la unison, ele formează împreună o frecvență comună. În timpul tratamentelor de grup, după fuziunea aurelor, toți participanții ajung la o frecvență comună: toate frecvențele fac corp comun într-un model coerent de energie rezonantă și cu toții rezonăm la această frecvență comună. Este ca și cum aș dirija o orchestră, creând armonie din haosul notelor muzicale. Toate hologramele individuale fuzionează într-o hologramă colectivă. Aceasta funcționează ca o conștiință de grup cu intenții de vindecare.

Este important să recunoaștem modul în care conștiința noastră se extinde dincolo de ființa noastră individuală și atinge nivelul unei conștiințe colective ce ne leagă de toate celelalte componente ale câmpului. Cu cât este mai extinsă aria de acoperire a acestei legături, cu atât conexiunea va cuprinde mai multe informații. Seamănă cu un aparat de fotografia a cărui deschidere de diafragmă se mărește. Cu cât focalizarea este mai largă, cu atât mai cuprinzătoare va fi imaginea de ansamblu.

Atunci când multe ființe conștiente sunt conectate la aceeași intenție focalizată, se formează o legătură mai puternică și mai intensă cu conștiința colectivă. Această sincronizare a conștiinței de grup poate fi întărită de o focalizare sau intenție comună. Minunatele posibilități care decurg de aici vor fi alese din toate rezultatele pozitive imaginabile. Cred că este vorba de același principiu care ne va ajuta în cele din urmă să realizăm o conștiință globală autentică. Imaginează-ți ce posibilități vom avea la îndemână dacă milioane de oameni din lumea întreaga își vor reuni aurele într-una singură. Atunci când vorbim de nivelul mai ridicat al frecvențelor într-un model coerent de energie rezonantă. Energia rezonează ca o singură intenție a conștiinței unificate. Înțelegerea faptului că formăm o unitate va vindeca lumea.

Conștiința devine mai complexă ori de câte ori conștiința colectivă evoluează rapid către niveluri superioare. Oamenii devin mai conștienți de modul în care funcționează conștiința și reușesc s-o folosească mai bine. Ei își utilizează deliberat însușirile intuitive pentru a accesa informațiile și pentru a dezvolta astfel o intuiție mai puternică. Oamenii se pot conecta mai ușor la câmp în mod conștient. Dacă o persoană acordă atenție intuiției, îi va veni mai ușor să se conecteze la câmp.

Fiecare dintre noi este unic în funcție de modul specific în care accesează câmpul informațional. De exemplu, cineva care gândește mai repede decât ceilalți realizează o conexiune mai rapidă, ori cineva care gândește mai mult decât ceilalți în legătură cu un anumit subiect, va avea o conexiune mai puternică la acea frecvență a informațiilor. Energia combinată a preocupărilor, însușirilor și înclinațiilor reprezintă esența noastră particulară. Obiectul concentrării sau al preocupărilor noastre ne oferă o mai bună înțelegere a ceea ce ne face așa cum suntem. Ne definește unicitatea – esența energetică.

Următoarea etapă este conștiința globală, atunci când ne dăm seama că ceea ce ajută un om, îi ajută pe toți ceilalți. Numai atunci putem înțelege că vindecarea planetei este o extindere a propriei vindecări. În acest fel, putem participa activ la evoluție, înțelegând faptul că intențiile noastre influențează lumea dincolo de nivelul stării noastre de conștiență. Conștiința individuală, conștiința colectivă, conștiința globală și conștiința universală reprezintă același lucru. „Aici” sau „acolo” nu există. Totul este aici și acolo. „Înainte” sau „după” nu există. Totul este.

Cu iubire,
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Care sunt gândurile tale?

Your email address will not be published.

No Comments Yet.

Abonează-te pentru gânduri bune&inspirație!

Previous
Aura – cum comunicăm cu tot ce ne înconjoară