Marea Conjucție Jupiter-Saturn deschid Era Vărsătorului

Posted on Location: 3min read148 views

Bine ne-am găsit în Epoca Vărsătorului!

Ne apropiem de un eveniment foarte interesant: Solstițiul de iarnă practic va coincide cu conjucția Jupiter-Saturn. Și nu vorbim de orice conjuncție: acesta este începutul următorilor 200 de ani din istoria omenirii, când Elementul Aerului conduce lumea.

Vorbesc despre Mare Conjucție în elementul Aerului.

Din timpuri imemoriale, aceste două planete, Jupiter și Saturn, au fost numite Cronocratori, Conducătorii Timpului. Ele definesc calitatea timpului într-un mod subtil, dar puternic.

La fiecare 20 de ani sunt în conjucție – se întâlnesc pe cer – și în anii în care se întâmplă acest lucru, au loc schimbări majore în politică și economie. Dar există un detaliu interesant și important: timp de 200 până la 240 de ani, continuă să facă aceste conjucții în semnele aceluiași element. De exemplu, în 1901 s-au întâlnit în Capricorn, în 1921 în Fecioară, în 1941 în Taur, în 1961 din nou în Capricorn. În semnele Pământului.

Și, în timp ce scot în evidență un anumit element, atributele sale guvernează mintea și sufletul umanității.

Conjuncțiile în semnul Pământului au început în 1842, și acest timp este asociat cu ascensiunea materialismului. Omenirea a devenit interesată de tot ceea ce este real, tangibil, practic. Stăpânirea sa asupra materiei s-a dezvoltat foarte substanțial – inginerie, științe materiale. Au existat multe războaie asupra teritoriului și resurselor, iar puterea banilor, a bogăției materiale, a devenit foarte importantă.

Și unde au avut loc conjuncțiile Jupiter-Saturn înainte de 1842? În semnele Focului. S-au întâlnit mai întâi, într-un semn de Foc, în Săgetător, în 1603. Iar timpul a fost asociat cu colonizarea Americii, condusă de dorința de a răspândi religia.

Acest fenomen astronomic și astrologic, atunci când conjuncțiile Jupiter-Saturn schimbă elementul conjuncțiilor lor, se numește Marea Mutație.

Am avut Marea Mutație în Foc în 1603, Marea Mutație în Pământ în 1842. Acum avem Marea Mutație în Aer. Aceasta se va întâmpla ca urmare a conjuncției Jupiter-Saturn în Vărsător, care va avea loc mâine.

De fapt, a existat o repetiție când, în 1981, a avut loc conjuncția Jupiter-Saturn în Balanță, în semn de Aer. Dacă ne uităm la istoria recentă, ce s-a schimbat în valorile și atitudinea oamenilor atunci? Au apărut calculatoarele personale și a fost conceput Internetul. Era, de asemenea, momentul în care Forex, sau schimbul valutar, a fost lansat pe piață, parcă pentru a demonstra relativitatea, natura efemeră a bogăției materiale. În următorii 20 de ani, s-au întâmplat multe minuni. Mulți oameni au devenit milionari doar prin crearea unui site web. Și apoi…

În anul 2000 a existat un recul temporar, când Jupiter și Saturn s-au întâlnit în Taur, din nou semn de Pământ. Internet Bubble, îți amintești? A fost ca și cum oamenii s-au trezit: cum poți deveni bogat folosind numai Internetul? E nimic! Nu este material! Și uite așa, au mai urmat încă 20 de ani de materialism. Până acum.

Conjucția Jupiter-Saturn de mâine (21 decembrie 2020) va avea loc în Vărsător, semnul Aerului. Astrologii nu au putut fi de acord când va începe Epoca Vărsătorului. Au existat versiuni cuprinse între 1762 și 3000+. Dar cred că începutul este acum, după o repetiție generală în 1981.

Deci, când prietenii mă întreabă dacă această poveste cu virusul va mai dura mult, le spun: ei bine, ce zici de următorii 200 de ani? Până la Marea Mutație din Apă.

Ceea ce se întâmplă acum este că noi forme de putere devin dominante. Internetul și, pe baza acestuia, mass-media, devin instrumentele puterii. Și așa cum ne-a avertizat Bob Zoller, această putere s-ar putea baza pe teama de moarte. Virusul este doar un instrument, deși foarte util: virușii continuă să dezvolte noi mutații. Poți ține oamenii înspăimântați pentru totdeauna, pe măsură ce vine un nou val. Poți continua să câștigi miliarde dezvoltând vaccinuri care ar fi fost utile acum câteva luni. Politicienii se bucură de un nivel de putere fără precedent: pot stabili reguli de neimaginat chiar și acum un an. Este o nouă formă de putere. Ei încă învață cum s-o folosească eficient, distrăgând atenția oamenilor de la material, transformându-l în eteric.

Cunoașterea este adevărata putere, să știți. ✨ Dacă poți manipula gândurile oamenilor, ai lumea la picioare.

Alexander Kolesnikov
Author, and a Teacher of Astrology and Numerology

Cu iubire,
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Care sunt gândurile tale?

Your email address will not be published.

No Comments Yet.

Abonează-te pentru gânduri bune&inspirație!

Previous
Înțelegerea stărilor de conștiință: 3D, 4D și 5D
Marea Conjucție Jupiter-Saturn deschid Era Vărsătorului