Înțelegerea stărilor de conștiință: 3D, 4D și 5D

Posted on Location: 5min read185 views

Nu există nici o îndoială că în Universul în care trăim, există mai multe dimensiuni. Poate că le-ai perceput în vise sau prin călătorii astrale. Așa cum avem dimensiuni diferite în acest Univers, avem și stări dimensionale diferite ale conștiinței. Aceste dimensiuni disponibile pentru noi pe Pământ sunt denumite dimensiunea a 3-a (3D), dimensiunea a 4-a (4D) și dimensiunea a 5-a (5D).

Aceste dimensiuni nu sunt locuri reale, ci mai degrabă stări de conștiință. Aici, pe Pământ, trăim cu toții în 3D, 4D, 5D sau într-o combinație a celor trei. De fapt, cel mai probabil, majoritatea oamenilor de pe Pământ se deplasează înainte și înapoi prin două sau trei dintre aceste stări dimensionale ale conștiinței, în funcție de unde în care se află în viața lor.

Chiar dacă toți trăim pe aceeași planetă, și suntem înconjurați de aceeași lume, percepția noastră asupra ei este diferită, în funcție de starea de conștiință din care alegem să vedem. Cei care percep lucrurile din 3D vor trece prin viață mult diferit față de cineva care percepe lucrurile dintr-o stare 5D.

Iata o scurta explicație a fiecăreia dintre aceste stări ale conștiinței:

Viața în dimensiunea 3D

Conștiința 3D vede lucrurile dintr-o stare pur fizică. Ești perceput ca individ, separat de ceilalți.

Viața înseamnă “supraviețuirea celui mai puternic” și te identifici cu modul în care arăți, serviciul pe care îl ai, mașina pe care o conduci, sau prin oamenii cu care te înconjori. Trăiești o senzație de teamă să nu pierzi ceva sau nu ai destul.

Lucrurile sunt percepute ca fiind bune sau rele, iar viața este o competiție. Te simți mult mai bine dacă ai bani și statut social. Gândurile tale nu au putere asupra realității pe care o trăiești, și ceea ce apare în viața ta, este pur și simplu o coincidență. Te bazezi doar pe cele 5 simțuri pentru a trăi.

Există multe bucurii în viață când trăiești în starea 3D, dar durerea și emoțiile mai profunde pot fi dificil de gestionat. Într-o stare 3D nu există nici o dorință sau interes de a privi lucrurile dintr-un punct de vedere mai profund. Viața este trăită la suprafață și nu resimți chemarea de a înțelege sensul din spatele lucrurilor.

Viața în dimensiunea 4D

Mulți oameni cred că a 4-a stare dimensională acționează ca o „poartă” către a 5-a. Când ești în 4D, este ușor să călătorești înapoi, la o stare 3D; cu toate acestea, acest salt în conștiință este mult mai dificil cînd ajungi la o stare de 5D.

Conștiința 4D începe să trezească în noi ideea că suntem cu toții conectați, și că viața este mai mult decât ceea ce vedem. Gândurile sunt mai profunde și pot schimba modul în care este percepută realitatea. Dualitatea și ideea de bine și de rău sunt încă experimentate, dar în spatele lor există mai multă compasiune și înțelegere.

Există o deschidere către importanța dietei, meditației și a unui stil de viață sănătos. Devine important cum îți alimentezi și îngrijești corpul, și acorzi mai multă atenție modului în care acțiunile tale influențează mediul, și pe cei din jurul tău.

Ai o dorință puternică de a-ți găsi scopul și de a-ți urma pasiunile. Înțelegi că ești menit să te bucuri de viață, și că ești vrednic să trăiești viața visurilor tale. Percepi lumea cu 6 simțuri, intuiția ta începând să crească și să se extindă. Cauți o semnificație mai profundă a vieții și începi să vezi sincronicitatea și magia Universului.

Viața în dimensiunea 5D

Odată ce ajungi la o stare de conștiință 5D, este dificil să te întorci la o stare 3D. De la acest nivel al conștiinței, începi să înțelegi că suntem cu toții Unul și că suntem cu toții conectați. Viața devine o aventură a creșterii, și nu există nici un lucru bun sau rău. Există un scop mai înalt pentru toate lucrurile, și fiecare experiență are sens.

Trăiești sentimente mai puternice de dragoste și de conexiune cu ceilalți, cu planeta noastră și chiar cu galaxiile din jurul nostru. Iubirea și compasiunea domnesc, iar toată lumea este considerată a fi egală. Simți dorința de a trăi într-un loc de autenticitate pură. Înțelegi că scopul tău este să îți trăiești adevărul, și să cauți bucuria din toate.

Din această stare, știi că nu există concurență și că în Univers există destul, pentru toată lumea. Trăiești emoții copleșitoare de dragoste și compasiune pentru viață, pentru Pământ, și pentru stele. Intuiția ta este cât se poate de puternică și te simți conectat cu ființele angelice.

Este important ținem minte că aceste stări de conștiință nu sunt „mai bune” sau „mai proaste” decât celelalte. Fiecare suflet de pe acest Pământ are propriul lui drum și motivele proprii pentru alegerea stării dimensionale în care trăiește.

îLearning Mind

Stări de conștiință și mai înalte

Și mai interesante decât aceste stări dimensionale de conștiință, sunt cele care urmează.

Există stări de conștiință superioare, dar se crede că acestea sunt accesibile doar după ce ne-am părăsit/înălțat corpul fizic. Cu toate aceste, le putem accesa prin meditație, vise sau cu ajutorul anumitor plante.

În cazul stărilor superioare de conștiință există trei diferențe cheie:

  • Percepția timpului;
  • Puterea gândurilor;
  • Sentimentul de unitate.

Se crede că în 6D și 7D gândurilor noastre sunt atât de puternice, încât tot ce trebuie să facem este să ne gândim la un loc, și putem călători acolo. 

Fără un corp fizic, în aceste stări putem zbura oriunde vrem, oricât de repede, și avem o înțelegere foarte puternică a conștiinței unității.

Timpul nu este liniar și nu poate fi măsurat, în schimb, se simte ca fiind infinit.

Nu există frică în aceste stări de a fi, și totul este perceput dintr-un loc al iubirii pure, necondiționate.

În stări superioare precum 8D, 9D, 10D, se crede că suntem capabili să ne întoarcem energia la Sursă, să fuzionăm cu alții din grupul nostru sufletesc și să călătorim în diferite galaxii.

În aceste stări superioare ne putem reîncarna fie înapoi pe Pământ, fie în alte sisteme stelare. Sufletul poate alege, de asemenea, să meargă, în continuare, spre niveluri superioare de conștiință. 

*material adaptat dupa Forever Conscious și Conscious Reminder

Cu iubire,
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Care sunt gândurile tale?

Your email address will not be published.

No Comments Yet.

Abonează-te pentru gânduri bune&inspirație!

Previous
Ce este meditația adevărată?
Înțelegerea stărilor de conștiință: 3D, 4D și 5D