Aura – cum comunicăm cu tot ce ne înconjoară

Fiecare celulă este influențată și direcționată de lumină.

Posted on 6min read124 views

Fluxul energetic care urmează un tipar armonios de emisii luminoase reprezintă fundamentul tuturor formelor de viață sănătoase. Lumina coordonează procesele vitale. Viața este o veritabilă simfonie a luminii.

De-a lungul istoriei, au trăit oameni precum Edgar Cayce, care au fost capabili să vadă lumina emisă de toate formele de viață, adică aura. Cayce (1877-1945) este cel mai bine cunoscut ca diagnostician paranormal și cititor al vieților anterioare. Mulți vindecători percep o mulțime de informații despre persoana a cărei aură o vizualizează. Aura este o energie subtilă, o formă de lumină cu o anumită frecvență, care radiază din toate organismele vii. Noi radiem informații prin intermediul aurei. Armonizarea energiei luminoase este caracteristică vieții înseși, de la nivel subatomic, la nivel celular, apoi până la nivelul întregului organism, și dincolo de acesta. În diferite culturi, energia subtilă, energia vieții, este cunoscută sub diverse nume. Chinezii o numesc qi (pronunțat „ci”), japonezii ki, iar hindușii prana.

Lumina este afectată de boală pe măsură ce se schimbă experiențele corporale. Trupurile noastre se adaptează continuu la diferențele apărute în starea de sănătate, fizică și psihică. Prin intenții, ne putem influența conștient lumina din interiorul organismelor, reflectată și emisă în exterior de corp și de aură. Organismul reacționează la fiecare gând și la fiecare cuvânt rostit. Suntem influențați fizic în mod direct de sentimentele și intențiile noastre. Cunoscând acest lucru, ne putem maximiza starea de bine fizică, emoțională și spirituală.

Această energie luminoasă, aura, ne intersectează prin intermediul informațiilor comunicate cu ajutorul ei. În interiorul corpului, celulele folosesc acest vehicul pentru a comunica. Fructificând acest concept, căpătăm puterea de a ne recrea sănătatea optimă. Însă acesta nu este decât începutul. Prin intermediul acestei energii subtile, suntem legați la rețeaua energetică universală. Ajutându-ne pe noi înșine prin intenție, influențăm pozitiv toate persoanele și organismele de oriunde. Manifestându-ne conștiința de grup, globală, și dincolo de aceste legături, până la conștiința universală. Gândul nu cunoaște limite.

Gândurile și intențiile ne creează realitate, prin atragerea subiectului concentrării noastre. Gândurile și așteptările pozitive vor produce rezultate pozitive. Găsește cele mai eficiente modalități de a-ți crea propria realitate, capacitate pe care o avem noi toți. Trimite un mesaj intens legat de dorința pe care o ai, și concentrează-te asupra lui. Atenție să sincronizezi gândurile conștiente cu cele subconștiente; este un proces analog cu a nutri țeluri realiste.

În cazul persoanelor cu probleme de sănătate, este esențială eliminarea oricăror îndoieli sau temeri legate de drumul care li se deschide în față. Gândurile pozitive nu pot fi folosite pentru a mușamaliza sentimentele fundamentale de frică și negativism. Fiecare om ar trebui să țintească spre înlocuirea gândurilor și sentimentelor neconstructive, printr-o direcție pur pozitivă. Organismul te va răsplăti printr-un sistem imunitar mai puternic, prin emoții echilibrate, și printr-o stare de spirit liniștită.

Fiecare celulă din corp reacționează la energia luminoasă subtilă. În general, oamenii de știință consideră trupul o mașină cu reacții biochimice. În viitor, știința va ajunge la concluzia misticilor din vechime: energia este caracteristica fundamentală a vieții. Ei înțelegeau profund multe lucruri pentru care nu există instrumente de măsură. În timp ce instrumentele de măsură devin tot mai sofisticate, multe dintre necunoscutele științei vor fi înlocuite de o cunoaștere revoluționară. Rămâne de văzut dacă omenirea va fi capabilă să realizeze o mașină suficient de sofisticată pentru a măsura esența energiei vitale.

Se consideră că ADN-ul stă la baza oricărei forme de viață. El este responsabil de construirea corpurilor noastre fizice, și de înlocuirea celulelor uzate. Deși ADN-ul este în mod evident proiectul vital al reproducerii celulare, informațiile sale sunt dinamice, interactive și adaptabile. ADN-ul nu este bătut în cuie. Eu observ că alcătuirea noastreă genetică poate fi influențată prin intermediul energiei subtile. Prin intenție, emitem o lumină care ne influențează ADN-ul. Intențiile ne influențează permanent evoluția.

Cu alte cuvinte, gândurile și sentimentele ne pot influența și reprograma eul fizic. Influențându-ne codul genetic, îi reprogramăm limbajul și modificăm informațiile holografice. Putem influența orice aspect legat de propria noastră ființă.

Alcătuirea genetică influențează reacția la mediu, însă există multe alegeri pe care le avem la îndemână. ADN-ul este dinamic și reacționează la mediul înconjurător. Intențiile fac parte din acest mediu. Acesta este procesul care determină evoluția organismelor vii, inclusiv a oamenilor.

Biofotonii

„Emisie biofotonică” este termenul științific pentru comunicarea și fluxul energiei subtile și al informațiilor sub formă de lumină, între celulele și organismele vii.

De fiecare dată când se formează o legătură chimică, aceasta absoarbe lumină. De fiecare dată când legătura chimică se desface, este emisă lumină. În fiecare punct din organism există trilioane de legături chimice care se formează și se desfac; prin urmare, lumina este absorbită și emanată permanent de corp. Lumina joacă un rol esențial în catalizarea sau inhibarea diferitelor reacții chimice din organism.

Fiecare legătură chimică formată are o frecvență proprie ideală. Pentru ca ea să se formeze, lumina din jur trebuie să-și modifice frecvența, pentru a fi mai aproape de frecvența ideală necesară nașterii acestei legături. Cu cât lumina este mai apropiată de frecvența optimă, cu atât mai ușor va avea loc reacția chimică respectivă. În cazul moleculelor mici, influența luminii asupra vitezei de reacție este nemăsurabilă, însă pentru moleculele mari, de pildă proteinele și ADN-ul, aceste frecvențe de lumină variabile au o mare influență asupra vitezei de reacție.

Există o caracteristică specifică oricărui obiect sau ființe din univers. Orice ființă vie își coordonează funcțiile vitale printr-un model unic al frecvențelor energetice. Pentru orice intenție, un număr incalculabil de neuroni trimit impulsuri de energie către alți neuroni. Ori de câte ori un neuron îi trimite altuia un impuls, apare o sarcină electrică între membrane. O scânteie transferă apoi sarcina între neuroni, și se creează astfel un impuls. Această scânteie este destul de vizibilă, deoarece emite o mare cantitate de lumină care pătrunde în întregul organism, catalizând și inhibând diverse reacții chimice. Acesta este motivul pentru care eu văd modelele de gândire sub formă de lumină.

Fiecare boală are o anumită frecvență de lumină. Organismul recunoaște această informație, și își intensifică reacția imunitară în consecință.

Tratamentele energetice utilizează frecvența caracteristică sau unda bolii. Eu ajung la o rezonanță coerentă cu frecvența pacientului, și emit o undă opusă celei a bolii. Această energie opusă neutralizează frecvența emisă de boală. Organismul primește semnalul, rezonează cu această frecvență nouă, și absoarbe energia sub formă de informații. Apoi înregistrează modul de neutralizare a problemei și pune în mișcare procesul de vindecare. Fundamentul a tot ceea ce văr eu în vindecarea holografică este lumina. Biofotonii emiși de procesele care au loc în celule reprezintă lumina pe care o văd atunci când realizez un tratament.

Frecvențele luminoase cumulate emise de un organism multicelular coordonează și unifică toate celulele într-un tot armonios. Lumina coordonează viața.

Reține că lumina dintr-un organism (persoană) este capabilă să pătrundă în alte organisme și să le influențeze. Acesta este modul în care gândurile și intențiile tale de vindecare îi afectează pe cei din jur. Lumina emisă de intențiile tale pătrunde în persoana respectivă și influențează o serie de reacții chimice benefice pentru sănătatea acesteia.

Din acest motiv, este esențial să îți schimbi nu numai intențiile, pentru a fi mai compatibile cu vindecarea, ci și să-i încurajezi pe cei din jur să fie la fel de pozitivi ca tine. Dacă ai o atitudine pozitivă, iar toți cei din jur au una negativă, lumina emisă de energia negativă contracarează ceea ce încerci să faci. Tot așa, facă cei din jur sunt pozitivi, intențiile lor le vor amplifica pe ale tale.

Toate gândurile influențează lumina care, la rândul ei, îi influențează pe cei din jur, apoi însăși viața. Din acest motiv este atât de importantă reprogramarea tiparelor de gândire în direcția unei gândiri pozitive permanente, cu efecte importante.

Cu iubire,
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Care sunt gândurile tale?

Your email address will not be published.

No Comments Yet.

Abonează-te pentru gânduri bune&inspirație!

Previous
Câmpul informațional, sau modul în care suntem interconectați