Sign up with your email address to be the first to receive weekly inspirations, announcements and offers & more.
 

Testimonials

Sunt momente când simți că viața ta nu merge așa cum ar trebui, simți că ar trebui să fie mai mult, o direcție, o modalitate de a avea mai mult succes, o fericire mai mare. Și ăsta este locul în care intervine Mihaela. Ea are abilitatea unică de a distila toate fragmentele împrăștiate ale vieții și de a crea un mesaj coerent și cu pași de acțiune pentru a da o direcție. Nu contează dacă provocările sunt personale sau profesionale, ea te poate ajuta și i-au fost date daruri de sus să facă viața mai ușoară pentru toată lumea.

– Jim Calderon


Am parcurs împreună o călătorie minunată. Exact așa cum ai spus și tu, ceva s-a schimabat. Și mă bucur că am făcut parte din acest program.
În fiecare zi așteptam cu sufletul la gură mesajul tău care, pentru mine, era ca o porție de energie, de putere și de fericire. Zâmbetul meu era altfel dupa ce citeam mesajul. Am simțit în fiecare dimineață fericirea vieții.
Faptul că am reușit să mă țin de program, în ciuda orarului meu de muncă, m-a făcut să realizez că se poate, că pot să realizez ce mi-am propus.
Te felicit din suflet pentru tot ceea ce faci, ești un om extraordinar. Vreau să-ți multumesc pentru tot ce ai facut. Pe mine una, acest program m-a schimbat în cel mai frumos mod posibil.

– Oana Șerban, medic rezident


Eşti un om extraordinar de frumos. Atât fizic, cât şi spiritual. Ceea ce transmiţi prin cuvintele tale e absolut divin, ajunge direct la suflet. Mă bucur că te-am găsit.

– Deniza Cristian


Nu o să te ridic la Cer, dar nici pe pământ nu ți-e locul. Ești o femeie cu un suflet bun. Ai ochii milostivi și plini de compasiune, așterni pacea și căldura oriunde ai privi…

– George Emi


Draga mea dragă, cuvintele tale le-aș decupa și le-aș lipi de inima mea… unele le-aș reciti când se apropie seara… Toate gândurile venite de la tine mă încălzesc și mă îndeamnă să iubesc. Să iubesc și mai mult… pentru că iubesc.

Lumea mi se pare mai frumoasă… tot ce simt e confirmat de scrierile tale! Mă bucur că izvorul tău curge și prin viața mea! Mă bucur mult, tare mult!

– Simona Savu