Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Testimonials

“Când toate ușile se închid în fața ta, se deschide una înăuntrul tău” – citatul care sintetizează cel mai bine efectul pe care acest minunat om l-a avut asupra mea. Într-o perioadă mai mult decât aglomerată în evenimente de tot felul, copleșitoare și cu emoții greu de gestionat, hotărî universul să-mi trimită o persoană specială; care aduce pace și iubire; care știe de ce ai nevoie și te ajută să vezi; care a aliniat toate informațiile pe care le-am adunat din cărțile de dezvoltare personală și spirituală și a transformat un amalgam de cunoștințe, credințe și căutări, într-o singură convingere: totul este în interiorul nostru!
Și ce-a urmat a fost un proces de cunoaștere, urmat de satisfacția propriei transformări – palpabilă, evidentă și cu atâtea bucurii.
Multumesc pentru că exiști,
Multumesc pentru tot ce ai adus în viața mea!

– Cristina Dumitrache


Sunt momente când simți că viața ta nu merge așa cum ar trebui, simți că ar trebui să fie mai mult, o direcție, o modalitate de a avea mai mult succes, o fericire mai mare. Și ăsta este locul în care intervine Mihaela. Ea are abilitatea unică de a distila toate fragmentele împrăștiate ale vieții și de a crea un mesaj coerent și cu pași de acțiune pentru a da o direcție. Nu contează dacă provocările sunt personale sau profesionale, ea te poate ajuta și i-au fost date daruri de sus să facă viața mai ușoară pentru toată lumea.

– Jim Calderon


Am parcurs împreună o călătorie minunată. Exact așa cum ai spus și tu, ceva s-a schimabat. Și mă bucur că am făcut parte din acest program.
În fiecare zi așteptam cu sufletul la gură mesajul tău care, pentru mine, era ca o porție de energie, de putere și de fericire. Zâmbetul meu era altfel dupa ce citeam mesajul. Am simțit în fiecare dimineață fericirea vieții.
Faptul că am reușit să mă țin de program, în ciuda orarului meu de muncă, m-a făcut să realizez că se poate, că pot să realizez ce mi-am propus.
Te felicit din suflet pentru tot ceea ce faci, ești un om extraordinar. Vreau să-ți multumesc pentru tot ce ai facut. Pe mine una, acest program m-a schimbat în cel mai frumos mod posibil.

– Oana Șerban


Eşti un om extraordinar de frumos. Atât fizic, cât şi spiritual. Ceea ce transmiţi prin cuvintele tale e absolut divin, ajunge direct la suflet. Mă bucur că te-am găsit.

– Deniza Cristian


Nu o să te ridic la Cer, dar nici pe pământ nu ți-e locul. Ești o femeie cu un suflet bun. Ai ochii milostivi și plini de compasiune, așterni pacea și căldura oriunde ai privi…

– George Emi


Draga mea dragă, cuvintele tale le-aș decupa și le-aș lipi de inima mea… unele le-aș reciti când se apropie seara… Toate gândurile venite de la tine mă încălzesc și mă îndeamnă să iubesc. Să iubesc și mai mult… pentru că iubesc.

Lumea mi se pare mai frumoasă… tot ce simt e confirmat de scrierile tale! Mă bucur că izvorul tău curge și prin viața mea! Mă bucur mult, tare mult!

– Simona Savu