Sign up with your email address to be the first to receive weekly inspirations, announcements and offers & more.
 

Știe să-mi cucerească și să-mi aprecieze abandonul – partea 3

Posted on

Mi s-a făcut poftă de dragoste.

Și am început să mă gândesc la el.

E atât de bărbat! Zâmbesc plină de mândrie doar când mă gândesc la asta. Știe să mă domine. Știe să mă pătrundă. Așa cum îi este menit bărbatului. Știe să mă pătrundă adânc, prin toate vălurile, jocurile, straturile. Știe să mă vadă și să mă lase dezbrăcată. Mental. Emoțional. Fizic. Pentru că mă poate pătrunde, mă poate și domina. Iar eu ador când face asta.

Imaginează-ți că suntem în club. Mă ia de mână și-mi zâmbește cu subînțeles. Îi zâmbesc înapoi și îl urmez. Mă duce pe un coridor retras, îmi pune mâinile la ochi, mă întoarce cu spatele și îmi șoptește: „Uită unde ești. [pauză] Nu se mai aude nimic… Suntem doar noi doi. [pauză] Știi ce vreau? Vreau să te iubesc. [pauză] Lasă-mă să te iubesc. O să-ți placă”.

Îmi cere să mă abandonez lui. Să mă expun. Să fiu vulnerabilă. Să nu-l am decât pe el. Singura mea siguranță. Și protecție.

Se apasă de mine, mă sărută pe ceafă. Mâine lui încep să mă îmbrace, în timp ce caută să mă dezvelească de haine. Îmi dă fiori.

E atât de ferm, de sigur, de tandru. Atât de mult caută să mă ascundă între pieptul și brațele lui, între el și perete… Îl simt cum mă conține. Nu sunt ceva exterior lui. Prin mine doar se adâncește mai mult în el însuși. Prin mine devine mai mult el însuși.

Asta e chemarea lui atunci când mă pătrunde. Când are răbdare să mă deschidă, strat cu strat.

Este blând, este tandru, este răbdător. Este sigur, ferm, încrezător. Și demn.

Mă abandonez.

Ăsta e darul cel mai mare pe care mi-l poate face un bărbat. Să construiască, să îmi ofere și să mențină un cadru, un spațiu în care să mă abandonez. Lui. Nimic nu mă face să mă simt mai femeie și mai împlinită decât atunci când uit de mine și mă dăruiesc lui. Iubirii. Mă duc acolo unde nu mai există eu, el, limite, orizonturi, diferențe, delimitări. Totul doar e. Iubire. Infinit.

Doar cineva ca el știe că numai o femeie poate conduce un bărbat în acel spațiu. Ea este poarta vieții și a nemuririi.

Ai nevoie de curaj, de ambiție și de aspirații înalte să ajungi acolo. Mulți bărbați nici nu știu că asta este ceea ce caută.

Mă abandonez lui. Și plăcerii pe care o trezește și o stârnește în mine. Și din care el se înfruptă cu poftă. De care se lasă, la rândul lui, condus. Și înălțat.

Am încredere în el. Pentru că mi-a protejat întotdeauna vulnerabilitatea. Pentru că întotdeauna am fost în siguranță alături de el. Pentru că a avut grijă de mine mai întâi. Pentru că este responsabil. Pentru că știe ce face. Pentru că are cuvânt. Pentru că este integru. Pentru că e conștient că el e cel care emite și dă direcție, iar eu energia receptoare, care urmează.

Și nu m-a condus decât acolo unde m-a putut proteja. Și mi-a putut oferi. Iubire.

Este un bărbat care își cunoaște limitele. Are coloană vertebrală. Și nu face compromisuri. Respectă toate felurile de energie. Dar le alege doar pe cele care îl reprezintă. Totul e congruent în viața lui. Ce găsești în buzunarele, torpedoul sau dulapurile lui este ceea ce găsești și în mintea, relații și viața lui. Ordine, armonie, calitate.

Din aceeași serie:

Ce îmi doresc de la un bărbat – partea 1

Schiță a compatibilității dintre noi doi – partea 2

photo by: Florin-Adrian Istrate

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *