Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Reminder spiritual: protejează-ți fericirea

O persoană spiritualizată este o persoană fericită. Ea refuză să-şi sacrifice fericirea, indiferent de motiv. Nicio clipă ea nu nutreşte gânduri şi nici nu întreprinde acţiuni care să-i compromită fericirea.

Aceasta este disciplina care te face să duci o viaţă spirituală. Există mulţi oameni care vor să te atragă în dramele lor – pline de suferinţă şi situate pe poziţie de victimă – dar tu trebuie să înveţi să le spui nu. Binecuvântează-i. Acordă-le spaţiul necesar pentru a avea experienţa pe care o doresc. Dar nu te alătura lor, decât dacă o poţi face cu bucurie.

Nu căuta să vindeci alţi oameni, sau să-i salvezi din drama lor. Capacitatea ta de a-i ajuta cu adevărat, depinde de păstrarea propriei tale stări de sănătate şi pace interioară. Păstrând vibraţia propriei tale fericiri, îi ajuţi să vadă că pot găsi vindecare şi salvare în ei înşişi.
Atunci când rămâi nemişcat în Sinele tău, vezi că nu există probleme de rezolvat.

Viaţa trebuie doar acceptată cu bucurie, din toată inima. Din acea acceptare se nasc pacea şi fericirea – iar tot ceea ce mai înainte obstrucţiona iubirea, dispare.

 Paul Ferrini, în Miracolul iubirii

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *