Sign up with your email address to be the first to receive weekly inspirations, announcements and offers & more.
 

Pământul iubirii

Pământul se răscolește. Și se vindecă.

Din măruntaiele profunde, din lumile de dedesubt ies valuri de tristețe ca aburii corpului ce s-a muncit. Ies valuri de tristețe și se sparg în inimile oamenilor ca bulele de săpun.

Acest pământ este al meu și al dragostei. Acest tărâm este al fericirii. Și drumul său merge spre lumina strălucitoare. Spre lumină.

Tristețea iese din adâncuri și se dizolvă în oftaturi. Ai oftat și n-ai știut că ai ușurat pământul de un dram de tristețe și de frică.

Acest pământ a fost revendicat. E al meu și al tuturor inimilor bătânde blând, scăldare în dulcele iubirii. Acest pământ a ieșit din umbră.

Și va ajunge pe de-a-ntregul în lumină. Va fi cel mai fericit loc de joacă din univers.

Pentru că eu de asta am venit aici. Să mă asigur că lucrul ăsta se întâmplă. Și voi reuși. Voi reuși. Pentru că îmi amintesc de ce am venit aici. Voi reuși. Pentru că am făcut-o deja.

Acest pământ se îndreaptă înspre brațele iubirii. Și fiecare dintre copiii săi va avea inima plină. Și fiecare dintre copiii săi va fi fericit. Și fiecare dintre copiii săi va fi cunoscut iubirea cea mai adânc, îi va curge prin vene. Și celulele lor vor fi uitat demult tristețea și frica.

Eu de asta am venit aici și n-am să plec și n-am să renunț până ce nu se va întâmpla exact așa și în feluri mult mai minunate.

Dragii mei copii, sunt aici pentru voi. Pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc și am să vă iubesc mereu cu toată ființa. Vă iubesc ca pe părți din mine. Vă iubesc ca unul ce suntem. Vă iubesc și n-am să renunț până ce fiecare sufletul de pe pământ nu se va scălda în iubire. Până ce fiecare suflet de pe pământ nu o să simtă cât de iubit este. Cât de mult îl iubesc.

Dragii mei, vom reuși. Inspir și expir credința asta. Sunt credința asta. Sunt realitatea asta. Exist cu scopul ăsta și însăși existența mea este dovada faptului că vom reuși.

Vă iubesc cu tot ce sunt și mă voi lupta pentru fiecare dintre voi. Îmi promit și vă promit că nu va rămâne unul în urmă. Am venit după voi și pentru voi și nu voi pleca până nu veți merge toți cu mine.

Și ploi de foc de-or fi trimise pe pământ, îmi voi pune brațele deasupra voastră. Și vă voi iubi, și vă voi iubi, și vă voi vorbi despre iubire până ce inimile voastre se vor vindeca și-și vor aduce aminte. Până ce tot mai mulți ne vom recunoaște. Până ce fiecare se va fi regăsit cântând iubirea.

Dacă eu pot, vă promit că fiecare dintre voi poate. Și dacă eu pot, vă promit că fiecare dintre voi o va face.

Mai avem timp. Și voi lungi acest timp până când toate inimile vor petrece în numele iubirii. Îmi dau viața și tot ce e dincolo de ea pentru asta!

Nu va rămâne unul netrecut în tărâmul iubirii.

Pentru că eu nu am altă rațiune de a exista decât asta. Și dacă voi lupta vreodată pentru ceva, pentru asta va fi.

Copiii mei, voi veni după fiecare dintre voi. Și vă voi ridica pe brațele iubirii. Și voi veți fi iubirea.

Vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi și vă promit că mă voi da pe mine pentru fiecare dintre voi. Iubirea va străluci în inima fiecărui om de pe pământ! Asta să-mi fie menirea și capătul zilelor când o voi împlini!

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *