Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

O lume nouă a început astăzi

Astăzi e prima zi de iubire. Sau e ziua în care am pășit într-o lume nouă. De ieri ceva s-a schimbat. Aerul nu mai e aer. E iubire. E o iubire veselă și caldă care mă înconjoară din toate părțile. E o iubire care a contaminat aerul. Și nu o simt doar în aer. Ci și în oameni.

Îi iubesc pe toți. Mă simt conectată cu toți. Relațiile cu ei au devenit mai tandre. Și mi s-a făcut dor să iubesc și mai mult. Pe cât mai mulți. Pe toți din jurul meu. Pe toți care există.

Inspir iubire. Mănânc iubire. Beau iubire. Totul e contaminat cu iubire. Totul e prietenos și cald. Jucăuș, vesel. Ca o îmbrățișare de bucurie.

Totul pare că se vindecă. Și nu-mi dau seama încă ce se întâmplă. Dar se simte minunat. Și vreau să rămân în realitatea asta pentru totdeauna. Am inima plină. Și mi-e atât de la îndemână să fiu iubitoare.

Da, da, da! Vreau să rămân mereu în energia asta! Vreau să fiu mereu iubitoare cum sunt acum. Nimic nu pare că m-ar putea umbri. Pentru că pot vedea totul cu iubire. Nimic nu-mi lipsește. Și chiar dacă-mi doresc, nu-mi lipsește. Dorința nu e ca să umple un gol. Ci ca să creeze ceva nou, și mai mult, și mai colorat, și mai bogat.

Văd legăturile de iubire dintre oameni. Ca niște cordoane solide, argintii. Poduri pe care călătorim unul înspre celălalt. Care sunt mereu și dintotdeauna acolo. Călătorind unul înspre altul ne umplem cu diferite frecvențe ale iubirii și fericirii. Ca și cum ne-am plimba pe curcubeu. Și fiecare om ar fi altă culoare. Și iubim galbenul, care poate ne e mama, iubim verdele, care poate ne e sora, iubim albastrul, care e un prieten. Și împrumutăm din unicitatea și strălucirea fiecăruia. Nu, nu împrumutăm. Ne îmbătăm de fericirea de a fi diferiți și împreună.

Oh, ce loc minunat lumea!

 

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *