Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Fii acel bărbat și sărută-mă

Vreau acel sărut.

Acela care mă dă pe spate, și să te face să te înclini. Acela care îmi spune că vii după mine, să mă iei, fie iad sau ape mari, și nici unul dintre zidurile mele de apărare nu contează.

Vreau sărutul acela care îmi atrage șoldurile în vasul pelvisului tău, așa cum mareea e atrasă de lună, blând, și puternic, și irezistibil. Cel care îmi spune că mă vei aștepta să vin la tine, calmă ca marea într-o noapte de vară întunecată, și nici una dintre temerile mele nu contează.

Vreau să simt brațul tău pe spatele meu și mâna ta pe torsul meu și palma ta la baza cefei mele, astfel încât să fiu înconjurată, complet, de mirosul tău. Vreau să nu existe nici o scăpare, nici un loc să mă ascund, doar tu, înaintea mea, și în spatele meu, și în jurul meu.

Vreau buze ferme și o limbă inteligentă și să știu, pur și simplu să știu că, odată capturată, asta e și cheia pentru libertate.

Sărută-mă cu convingerea masculinității tale. Cu înțelepciunea și răbdarea ta. Sărută-mă cu puterea și fermitatea ta. Sărută-mă cu dorința ta de a înțelege; sărută-mă cu dorința de a cunoaște. Sărută-mă cu inima ta și ține-mă strâns până când chiar o să cred că ești cine cred eu că ești.

Te rog, Doamne, fă-mă să mă topesc. Și fă ca topirea să fie un lucru bun.

Cu acest sărut spune-mi să las jos sabia și scutul. Spune-mi să încetez să ascult lupul la ușă. Convinge-mă că lupul nu ești tu. Ține-mi bucățile mici din mine grămadă, pentru o gură de aer de spațiu, și lasă-mă să mă relaxez în tine. Arată-mi, te rog, te rog, arată-mi, că există un astfel de lucru ca siguranța și că ești suficient de bărbat să știi ce înseamnă asta.

Pentru că, acum, eu nu știu.

Învață-mă ce înseamnă asta. Scrie acel sentiment în inima mea. Fii suficient de stabil, și suficient de blând, și suficient de puternic, și suficient de hotărât să iei această vulnerabilitate în mâinile tale și să o transmuți în încredere. Folosește-ți corpul și tot ceea ce ești să mă faci să o simt în oasele mele. Și apoi sărută-mă lung și apăsat și des până când o să cred cu adevărat că există.

Până o să știu că nu va dispărea cu ușurință. Fii acel bărbat…
Dumnezeule.

Doar fii bărbatul acela. Și sărută-mă.

N-am scris-o eu, ci Jamie Shane, dar îi simt adevărul de parcă aș fi făcut-o, e în același ton cu scrisorile mele.

signature
1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *