Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Există un drum între prezent și visurile tale

Posted on
Există un drum care leagă oriunde te afli în acest moment de toate căile celei mai bune vieți posibile pe care ți-o poți imagina. Există un drum care leagă locul unde te afli azi de toate drumurile care te duc la cele mai prețioase vise ale tale. În ciuda faptului că va fi uneori stâncos și abrupt, este un drum pe care ești liber să îl alegi când vei decide că ești pregătit. Călătorind pe el vei învăța, vei crește, vei dobândi, vei aduce în viața ta cele mai benefice posibilități cu putință.
 
În ciuda faptului că pare plăcut să sari peste drum și să ajungi instantaneu la visele tale, făcând astfel pierzi însă toate valorile din acele vise. Deoarece ceea ce face ca acele vise să fie prețioase, pentru tine în primul rând, reprezintă persoana care vei deveni prin dobândirea lor.
 
Drumul în viitor este dificil și este minunat. Ce mare oportunitate pentru tine să călătorești de-l lungul său! Bucură-te și ia tot ce este mai bun din fiecare pas, este ceea ce va face ca viața să ți se pară bogată!
 
– Ralph Martson
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *