Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Dragă femeie, prețuiește-te suficient pentru a nu fi de acord cu mai puțin decât cu IUBIREA pe care o meriți!

Dragă femeie, meriți afecțiune.

Meriți să fii ținută în brațe cu tandrețe, brațe care să te inspire și să-ți dea forțe. Meriți să fii apreciată, să fii considerată un miracol.

Meriți un bărbat care să-ți fie întotdeauna alături. Meriți bărbatul care nu-ți va oferi totul, ci te va ajuta să obții tot ce îți dorești. Meriți un partener care te va ajuta să crești, nu să te frângi. Meriți bărbatul care te va ridica când vei cădea, fără să se teamă că vei merge mai departe decât el.

Dragă femeie, meriți iubire.

Meriți bunătate și grijă, ochi care să te privească cu admirație și minte care să dorească să te cunoască. Meriți o voce care să nu te umilească, chiar dacă nu este de acord cu tine. Meriți să fii apreciată. Să fii observată. Meriți să fii respectată și ascultată, chiar și atunci când răspunsul este „nu”.

Dragă femeie, ești demnă de ceea ce aduci în această lume: pasiune, dragoste, putere și grijă.

Meriți un bărbat care-ți înțelege dorințele inimii. Un bărbat care nu-ți cere să te schimbi pentru a te potrivi idealului său, care va crește și se va dezvolta împreună cu tine. Meriți un bărbat care nu-ți va cere să faci compromisuri cu personalitatea ta, mai ales dacă ești mulțumită de tine.

Dragă femeie, te rog niciodată să nu te modelezi de dragul unui bărbat care nu înțelege ce valoare ai. Nu confunda iubirea cu pofta, cu dorințele egoiste de a profita de tine. Nu confunda iubirea cu egoismul cuiva.

Bărbatul care te iubește, niciodată nu va stinge lumina din tine.

Și nu-ți va cere să te schimbi. Bărbatul care te iubește nu te va trata cu lipsă de respect, nu-ți va ignora dorințele, nu te va pune într-o situație în care să nu te simți confortabil sau în siguranță.

Pentru că iubirea nu este manipulare.

Nu ar trebui să fii într-o relație nesănătoasă doar ca să nu fii singură. Iubirea nu e despre a cerși sentimentele cuiva. Iubirea nu înseamnă să-i faci rău cuiva doar ca să-ți fie ție bine.

Iubirea este despre a conștientiza cine ești ca persoană, alături de altcineva.

Iubirea e pasiune și încurajare. E preocupare sinceră, chiar și în momentele haosului total al vieții. Iubirea este să vezi și să crezi în ce-i mai bun, este să încerci să fii mai bun unul pentru altul și împreună.

Iubirea înseamnă să-i oferi cuiva inima și să ai încredere că o va proteja, ca și cum ar fi inima lui.

Iubirea nu este ușoară, dar nici nu ar trebui să te distrugă. Nu ar trebui să fie un loc nesigur în care să te pierzi pentru a te adapta dorințelor și capriciilor altcuiva.

Dragă femeie, te rog să înțelegi că bărbatul care te iubește te va ridica, nu te va coborî, te va inspira, nu te va umili. Îți va da forțe, nu te va slăbi prin cuvinte și fapte.

Dragă femeie, dacă simți o asemenea presiune, te rog să ai suficiente forțe să pleci. Să ai forțe să știi cine ești și ce meriți. Să ai forțe pentru a înțelege că asta nu este iubire.

Dragă femeie, nu fă compromisuri cu tine însăți de dragul bărbatului. Prețuiește-te suficient pentru a nu fi de acord cu mai puțin decât cu IUBIREA pe care o meriți.

Sursă: relații.net

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *