Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Bună!

Eu sunt Mihaela Enache.

O mare iubitoare de oameni și de viață. Cu o puternică aspirație către divin. Și o intensă dorință de a cunoaște și de a fi femeia care pot fi.

Pentru mine, fericirea înseamnă să trăiesc o viață care să mă reprezinte. Și acestei împliniri îmi dedic fiecare zi.

Darul meu cel mai mare este să citesc și să înțeleg oamenii și energia lor. Și de aici a pornit și drumul de life coach.

Ca urmare a imboldului de a-mi împărtăși perspectiva, înțelegerea și viziunea a ceea ce percep, îmi doresc să inspir oamenii cu care intru în contact să-și iubească și să-și sărbătorească unicitatea și viața. Exact așa cum e. Aici și acum.

Prin întâlnirile noastre (reale sau virtuale) creez spații de autenticitate și iubire în care tu să poți accesa libertatea și încântarea de a explora și de a fi cel care ești, dincolo de limitările cunoscute și necunoscute. Să fii într-o continuă conexiune și aliniere cu tine însuți și să ai o direcție și o înțelegere a vieții tale.

Capacitatea mare de empatie, experiența bogată de viață și abordarea plină de înțelegere și compasiune mă ajută să îți ofer o ghidare prin care tu să îți poți crea viața pe care ți-o dorești, pe măsura potențialului tău.

Oamenii care m-au cunoscut și care au lucrat cu mine de-a lungul timpului m-au numit „omul schimbării”. Asta pentru că s-a dovedit că sunt un catalizator foarte bun pentru a încuraja și sprijini trecerea la un nou nivel de bunăstare în viață.

Alte trei mari pasiuni pe care le am în afară de life coaching sunt: antreprenoriatul, moda și călătoriile. De asemenea, de-a lungul articolelor vei mai afla despre mine că sunt fruitariană din iunie 2016, dansez tango, salsa și bachata, îmi place jazzul și vinul, iar florile și cărțile mă inspiră cel mai mult.

Bine te-am găsit! 


PENTRU PRIMA DATĂ AICI?

Pentru a înțelege mai multe despre life coaching, citește aceste posturi:

Descoperă și alege cele 5 programe de life-coaching pe care le-am creat pentru tine:

  • Împământare și Conexiune cu divinul
  • Activarea, echilibrarea, potențarea chakrelor
  • Arhetipuri feminine/Arhetipuri masculine
  • Echilibrarea energiilor Feminine-Masculine
  • Sexualitate divină

 Odată ce ești pregătit să te cunoști mai bine, începe de aici:

    • 10 pași pentru a te cunoaște mai bine
    • Care este arhetipul meu feminin?
  • Care este arhetipul meu masculin?

Poți citi postările mele și după categorie: