Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Cum să te conectezi cu un copac

Processed with VSCO with a5 preset

Alege un copac care te atrage spontan, pe care îl vezi mereu în drumul spre serviciu sau în zona unde locuieşti. Apropie-te de el cu bunătate. Urmăreşte să-l simţi intuitiv, empatic, telepatic. Vorbeşte-i, atinge-l şi îmbrăţişează-l. Aşază-te lângă el. Îi transmiţi că eşti afectuos şi nu ai de gând să-i faci niciun rău. Vizitează-l mereu, ca pe o fiinţă dragă, pe care simţi nevoia s-o revezi. Spre bucuria ta, ai să percepi cum între voi se naşte încet-încet o prietenie trainică şi sublimă. De fiecare dată când te apropii de el, trăieşti cu încântare starea de intensă afecţiune pe care ţi-o transmite empatic.

Îi percepi extraordinara energie vitală care îl animă subtil. În această fază, dacă îi vei mângâia scoarţa, ramurile, frunzele sau florile, o să-l simţi fericit ca un copil sau un prieten foarte bun. Dacă tu eşti vreodată trist, ai să descoperi, în mod obiectiv, că doar gândindu-te la el, tristeţea dispare ca prin farmec. Alteori, fără să vă aflaţi alături, îl percepi – el poate fi trist, iar tu fericit – atunci tu vei fi cel care îi modifică starea, cuprinzându-l într-o îmbrăţişare chiar nevăzută, doar cu sufletul.

Este o comuniune empatică euforică pe care o poţi învăţa. În felul acesta se va amplifica gradat în tine sentimentul dumnezeiesc al interdependenţei care se manifestă în întreaga Creaţie. Acest gen de dialog afectiv cu un arbore îţi trezeşte şi armonizează centrul subtil de forţă ANAHATA CHAKRA. Astfel vei reuşi să empatizezi cu energiile extrem de pure ale iubirii manifestate în natură.

Articol inspirat de: yogaesoteric.net

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *