Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Cum pot florile să te regenereze și reîntinerească?

Florile sunt organele de reproducere sexuală ale plantelor

Sau, altfel spus, sexul lor fascinant şi impudic, ce prezintă, de obicei, o corolă frumoasă şi variat colorată.
Puţini ştiu că există o analogie între flori şi YONI-ul femeii. Fluidele vehiculate de florile pe care le oferim şi le consacrăm unei femei acţionează într-un mod inefabil şi declanşează anumite stări de rezonanţă în sfera intimă, sexuală.

Chiar şi atunci când sunt oferite de către o femeie unui bărbat, florile generează acelaşi proces de rezonanţă în sfera sexuală. Însă, datorită receptivităţii şi sensibilităţii naturii feminine, această influenţă este mult mai puternică în cazul femeii şi stimulează în sfera YONI-ului ei o anumită energie.

Efectele subtile pe care florile le declanşează sunt adeseori erotice, mai ales în cazul în care între persoana care le dăruieşte şi cea care le primeşte există o relaţie bazată pe iubire reciprocă şi pe atracţie amoroasă.

Efectele nebănuite ale florilor dăruite

Florile oferite vehiculează energiile subtile sexuale, erotice, acumulate în procesul lor de creştere şi dezvoltare. Prin intermediul intenţiei şi al consacrării, aceste fluide sunt transferate în aura fiinţei căreia îi sunt dăruite şi generează apoi efecte corespunzătoare. Florile oferite unei persoane îi transferă în aură energia lor şi îi conferă astfel, într-un mod proporţional, o anumită stare de strălucire, de putere benefică, de frumuseţe, de vitalitate, de regenerare.

Se poate spune că a oferi unei persoane un buchet de flori declanşează în aura sa o stare care o va face să fie în floare, înflorită.

Realizată în perioadele în care natura este în floare, această modalitate are efecte profunde de regenerare şi reîntinerire.

Aceste revelaţii te ajută să înţelegi că gestul în aparenţă banal de a oferi flori unei persoane conţine anumite semnificaţii şi declanşează unele fenomene de rezonanţă în aura celui care le primeşte, cel mai adesea nebănuite de majoritatea oamenilor. Totuşi, efectele subtile apar, chiar dacă adeseori persoana respectivă nu este capabilă să le înţeleagă. Atunci când li se oferă flori, mulţi oameni resimt o stare de plăcere, de încântare şi de bucurie.

Care sunt semnificațiile florilor?

Privite din punct de vedere simbolic, florile reprezintă un element sexual, pasiv, intim, asociat cu YONI-ul femeii.

Totodată, florile semnifică virtuţile admirabile ale sufletului, buchetul care le adună putând fi considerat un simbol al perfecţiunii spirituale.

Un buchet de flori este, de asemenea, semnul dragostei şi al unei armonii caracteristice pe care o evocă. Prin natura sa primordială, această armonie se identifică de multe ori cu simbolismul copilăriei fericite şi, într-un anume fel, cu starea edenică. Prin contemplarea atentă şi pregnant transfiguratoare a florilor, se poate accede la o anumită trăire spirituală, rezultat al alchimiei interioare. În felul acesta, rezultă unirea esenţei cu apa şi focul.

Aranjamentul vertical al florilor simbolizează atât credinţa în Dumnezeu, cât şi credinţa iubitei faţă de iubit şi a iubitului faţă de iubită. Toate acestea ţin loc de cuvânt sau învăţătură şi, totodată, reprezintă un ciclu vital, o imagine a perfecţiunii enigmatice ce urmează să fie atinsă şi a iluminării spontane.

Florile simbolizează, de asemenea, marea diversitate a frumuseţilor uluitoare ale universului, bogăţia şi nobleţea darurilor divine.

Meditează împreună cu florile

În lumina acestor revelaţii, sugerez mai ales femeilor ca, atunci când merg în natură, unde sunt numeroase flori, să urmărească să le ofere multă iubire. Apoi să le ceară într-un mod ferm şi clar să îşi reverse în aura lor fluidele amoroase sexuale, pentru a provoca astfel, în universul lăuntric, o stare de înflorire, de regenerare, de transformare, de purificare, de vitalizare profundă. Vor constata, la scurt timp după aceea, că în aura lor se va acumula o energie subtilă benefică, inefabilă, complexă, rezultat al procesului de transfer care a apărut în urma solicitării lor afectuoase. Tehnica poate fi realizată şi în locurile în care există copaci înfloriţi.

Femeile care vor aplica sistematic, timp de 10-15 minute, această modalitate simplă şi eficientă, atunci când se plimbă prin natură, unde se află multe flori, vor fi uimite cu totul de efectele cu totul extraordinare care vor apărea în aura lor. Se vor simţi regenerate, strălucitoare, pline de putere, frumoase, fermecătoare şi, totodată, intens trezite amoros.

În această direcţie, un gram de practică valorează cât tone de teorie.

Articol inspirat de: yogaesoteric.net

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *