Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Corespondență cu Dumnezeu. Volumul 1.

Dragă Doamne,

Sunt în centru. Îmi aștept mașina. Uneori mă gândesc că ar trebui să vină mai repede. Alteori, la secunde distanță, mă gândesc că asta e singura oportunitate de a fi aici și acum. 10:55pm, la Universitate. Ascultând două melodii la rând de Enya. Simțind aerul aproape răcoros. Lăsându-mă mângâiată de frunzișul întunecat al copacilor singuratici de peste drum. Întrebându-mă de soarta cerșetorului de pe trepte, la bustul gol. Care acum își coase pantalonii.

Îmi amintesc că într-o zi n-o să mai pot face asta. Viața mea o să se schimbe. Și n-o să mai aștept. N-o să mai fiu aici. La ora asta. N-o să mai am timp să aștept. N-o să mai fiu martoră a aceluiași peisaj.

Am trăit cu adevărat și din plin acest moment? Am șansa lui doar acum…

Am înțeles despre ce e vorba. A venit mașina.

Întotdeauna, atunci când ai înțeles mesajul sau lecția situației, ea se rezolvă. Se schimbă. Se deschide drumul să mergi mai departe.

Dragă Doamne, ai dreptate. Numai această așteptare mă putea face să iau în calcul ideea de a-ți scrie o primă scrisoare.

Și uite-mă și făcând-o. Întrebarea este… o voi și publica? O voi trimite în lume? O voi lăsa liberă?

Dragă Doamne, se face inima mică în mine. E o bucată de frecvență pe care am de lucrat. E o bucată din mine în care nu mă simt liberă. Dar de ce, Doamne? De unde să apuc socoteala asta?

E o decizie de moment. Creezi realitatea printr-un singur gând. Hotărăști dacă vei fi judecat pentru viața ta interioară. Dacă alți oameni vor lupta cu tine pentru adevărul lor, împotriva adevărului tău. Sau dacă voi fi mereu puternic ancorată în cine sunt. În propriul adevăr interior.

De ce să fac asta, Doamne? De ce să mă duc în această transparență?

Îmi strâng buzele și las ochii în jos. Ai dreptate. Există un singur răspuns. Care e una dintre cele mai puternice afirmații pe care le cunosc.

Pentru că asta e cine sunt.

Pentru că asta e cine sunt…

M-ai convins, Doamne. Așa este. Asta e cine sunt. Îmi asum acest drum. Sunt suficient de puternică pentru el. Sunt pregătită pentru el. E doar un pas mai departe. E doar pasul următor. Și-l voi face cu tot curajul.

Am cerut să îmi dai mai mult. Și mi-ai dat. Mulțumesc!

Voi găsi înăuntrul meu resurse. Și voi împlini destinul acestor scrisori. Și, prin ele, și pe al meu.

Mi-o asum, Doamne. Mi-o asum. O voi face.

Întotdeauna găsesc calea cea mai bună. Voi merge mai departe și mă voi bucura de fiecare pas.

Am nevoie să aduc în realitate toate lucrurile pe care simt că pot să le fac. Am nevoie să împlinesc potențialul pe care l-ai pus în mine, Doamne. Cu pași mici.

Am forța și elasticitatea interioară de a face tot ceea ce simt că pot să fac.

 

Te iubesc foarte mult, Doamne! Tu ești partenerul meu de bază în călătoria asta.

Mă duc în pat. Ne vedem dimineață. Îmi arăți un vis frumos?

 

 

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *