Sign up with your email address to be the first to receive weekly inspirations, announcements and offers & more.
 

Cele mai sexy lucruri pe care le poate face un bărbat pentru mine

Posted on

Eu cred în a ne încânta unul pe altul. Conștient. Intenționat. Nu să ne așteptăm să se întâmple ca printr-o magie. Ci să facem această magie. Să cunoaștem ce îl încântă, ce îi place celuilalt, și să facem acele lucruri. Prin asta eu mai înțeleg și a ne oferi darurile noastre feminine, respectiv masculine. Sunt lucruri pe care doar eu, ca femeie, le am, și care îl încântă pe un bărbat. Drept pentru care mi se pare normal să îi dăruiesc aceste aspecte ale mele. Și el să îmi dăruiască energiile și calitățile lui masculine.

Desigur, există seducătoare, și bărbați seduși. Și există seducători, și femei seduse. Dar dacă ne-am seduce reciproc, în egală măsură? Dacă am fi amândoi seducători și seduși?

Dragostea e despre a da și a primi.

Există bărbați care o au în natura lor, să fie seducători. Le place să seducă. Și există și bărbați pe care nu îi interesează seducția. Partea bună e că, indiferent dacă ai vreo chemare interioară și naturală spre seducție sau nu, ea se învață. E vorba doar despre a ști ce îi place unei femei, ce o încântă. Și a practica acele lucruri până când îți devin naturale, obiceiuri.

Un bărbat care își dorește o relație împlinitoare caută încontinuu aceste zone de plăcere din ființa unei femei.

E o explorare continuă. Reciprocă. De ambele părți. Și prin asta vreau să spun că nici eu, ca femeie, nu știu totul despre mine, nu știu ce îmi place. Până când nu mă atinge acolo un bărbat… Aici își spune cuvântul experiența și cât de mult te-ai cultivat pe subiectul dat. E o preocupare. Viața e frumoasă doar dacă înveți cum să o faci să fie frumoasă. De asta îmi place mie foarte mult termenul „curated”, din engleză. „To curate” înseamnă a face o selecție, a organiza, a prezenta, cunoscând la nivel profesionist sau de expert un lucru.

Viața noastră ar putea și ar trebui să fie un proces de astfel de selecție continuă… De rafinare.

Deci cât de rafinat poate fi un bărbat? 🙂

1. Îmi deschide ușa și portiera la mașină

Ăsta este, din perspectiva mea, un gest atât de mărunt. Și prin asta mă refer la faptul că poate fi integrat cu multă ușurință și naturalețe în viața de zi cu zi. În general astfel de gesturi mă interesează. Pentru că vorbim de calitatea vieții de zi cu zi.

Dacă mă trezești noaptea, la 12, și mă întrebi, pot să-ți fac o listă cu toți bărbații pe care i-am întâlnit și au avut acest comportament. Asta denotă aprecierea mea față de ei. Un gest mărunt, dar care creează o atmosferă grandioasă între noi doi. Se stabilește un standard de respect. Care e foarte plăcut.

Am observat că bărbații care fac asta, au în general o atitudine mai curtenitoare, cunosc natura feminină și îi acordă locul și considerația care i se cuvine. Te face să te simți femeie. Nu ești doar un om, ești FEMEIE.

E un gest de bune maniere. De cavaler. De domn.

Chapeau, domnilor!

2. Mă descalță când ajungem acasă

Asta, Dumnezeule, e atât de sexy! Nu știu cum sunt alte femei, dar eu când văd un bărbat că se apleacă la picioarele mele și îmi prinde cu mâna lui mare și puternică pantoful, de tocul subțire, sau îmi desface fermoarul de la cizme de sus până jos… și mă lasă desculță… E ca și cum m-ar fi sărutat exact cum îmi place, unde îmi place cel mai mult.

E foarte sexy!

Când am fost în India, în mall, în magazinele de încălțăminte erau doar bărbați angajați. Dar asta e ceva obișnuit în India. Ce am trăit însă pentru prima dată acolo a fost faptul că eu doar alegeam de pe raft ce vreau să probez și ei mă încălțau și mă descălțau. Să-i fi văzut cu piciorul tău în mâini sau chiar pe genunchi, încheind baretuța subțire și delicată…

După cum spuneam și data trecută, mă topește un bărbat care intră în lumea femeii.

3. Îmi trimite mesaje de „Bună dimineața”

Răsfățul a fost și mai mare. Mesajul întreg era „Bună dimineața. Bine ai venit în viața mea!” În fiecare dimineață. Cât de dorită și de apreciată te pot face să simți aceste 8 cuvinte… Să îți începi ziua și să știi că ești importantă pentru cineva. Să știi că primul lucru pe care l-a făcut dimineață, a fost să se gândească la tine, să îți ofere ceva din el. Și să te facă să te gândești la el…

Eu aș mai adăuga aici și sărutul de noapte bună. Când nici nu concepe să adoarmă fără să mă sărute mai întâi. Chiar dacă oricum dormim îmbrățișați.

Pe lumea asta, ne avem unul pe altul…

4. Îmi spune „Ești frumoasă”

Un bărbat care nu spune unei femei pe care o curtează sau cu care e, „Ești frumoasă”, mi se pare ciudat. Ești atras de ea pentru că o găsești frumoasă, așa-i? Spune-i-o. Fă-o să se simtă și mai frumoasă. Există bărbați care cred că e o replică răsuflată. La fel ar trebui să gândim și despre „te iubesc”?

Nu e. Nu cred că există vreo femeie care să se simtă plictisită de câți bărbați i-au spus că e frumoasă. Și chiar dacă a auzit-o de la alții, poate că relevant e… să o audă de la tine anume. O femeie e plictisită de „Ești frumoasă” doar în cazul în care i-a spus-o cineva care nu o interesează. Shhtt, nu știți de la mine asta. 🙂

Eu am în baie, lângă oglindă, un tablou pe care scrie „Ești frumoasă”. Ca să mă înțelegeți că mi-o spun și singură, așa de mult îmi place să o aud 🙂

Găsește un compliment pe care să i-l faci cu regularitate și care să aibă legătură cu faptul că e femeie.

5. Mă ia la dans prin casă. Și pe stradă

Ce simt eu când mă invită la dans într-un astfel de context? „Acum lumea se oprește în loc și suntem doar noi doi. Nu-mi pasă de nimeni altcineva, ești doar tu cu mine. Mă bucur că sunt cu tine.”

E o sărbătorire a dragostei, a faptului că suntem împreună. E un fel de a face viața mai frumoasă. Dansul face viața mai frumoasă. Dansul împreună face viața și iubirea mai frumoasă.

Când se întâmplă în spațiile publice – la o terasă, pe stradă, la un concert, într-un parc – e cu atât mai sexy. E un fel de a-ți demonstra iubirea în fața tuturor. E sexy!

6. Mă ridică în brațe

Ador să fiu luată pe sus. E o senzație specială, care nu se aseamănă cu nimic altceva. Mie îmi pare un mod de a spune „Ești a mea. Și numai a mea”.

Îmi plac toate variațiile de a fi luată în brațe. Indiferent că e de talie, sau pe sus, ca pe bebeluși. Dar cel mai mult îmi place când sunt luată în brațe și învârtită. Dacă e vreun gest care, în opinia mea, descrie cea mai frumoasă și împlinitoare dragoste, atunci ăsta e. El o ridică în brațe pe ea și se învârt amândoi. De fericire ❤

Cealalt mod care îmi place este când te ridică în brațe și îl prinzi cu coapsele de talie. Te agăți cu totul de el.

Ador să fiu luată în brațe pe sus. Am mai spus asta?! 😛

7. Mă ține de mână când conduce

Faptul că face ceva, dar e și cu mine. Faptul că ar trebui să fie atent la altceva, dar e și cu mine. Faptul că vrea să fie tot timpul conectat cu mine… Mă topește.

Și, Dumnezeule, un bărbat care conduce numai cu o mână e sexy în sine. Cel puțin eu una mă dau în vânt după bărbații care sunt șoferi buni. Țin minte toate curbele pe care le-a luat cu o singură mână pe volan, pentru că cu cealaltă mă ținea pe mine 🙂

Cred că transmite capacitatea unui bărbat de a fi stăpân pe situație. Și-mi place să-l simt puternic.

8. Face lucruri doar pentru mine

Cere de la bar o băutură anume pentru mine pe care să o încerc. Pune un film anume pe care eu să îl văd. Mă duce în locuri pe care le-a căutat, le-a ales anume pentru noi. Îmi aduce din magazin o rochie aleasă de el ca să o probez. Vine de la cumpărături cu ceva anume cumpărat doar pentru mine.

9. Mă face să râd

Eram oarecum necăjită. Nu-mi ieșise o colaborare. Comunicaserăm prin mesaje. Apoi mă sună. „Te-am sunat să-ți spun ceva. Să vezi ce am citit…”

Și-mi spune cu toată inocența pe care o poți avea când abia l-ai citit, dar vrei să îl spui cu haz… un banc. M-am topit. Am uitat tot. În acel moment a contat doar că el avea o zi plină, dar s-a oprit din orice avea de făcut, a căutat online bancuri, a găsit unul pe care l-a considerat potrivit, și m-a sunat să mi-l spună. Ca să nu mai fiu necăjită. N-am mai fost.

Am fost îndrăgostită.

Cea mai adorabilă parte nu sunt glumele pe care mi le spune un bărbat, ci faptul că vrea să mă facă să râd. În contextul ăsta, aproape că poate să îmi spună orice. Nu am întâlnit mulți bărbați care să mă facă să râd. Dar pe aceia care au făcut-o, îi țin minte.

10. Îmi aduce flori 

Eu ador florile. Și îmi place să am flori proaspete în casă tot timpul. Florile mă fac fericită.

Știam ce flori sunt de sezon. Pentru că mereu îmi lua flori de la semafor. Dura doar atât cât să întindă mâna. Dar pe mine mă înveselea pentru zile.

Altă dată plângeam. Eram supărată. A tot încercat să mă aline. Apoi a zis că se duce până jos, pentru că a uitat ceva în mașină și trebuie să se ducă atunci. Nu l-am băgat în seama nici când s-a întors, plângeam în continuare. Apoi îmi pune sub privire un buchet de flori. Era miezul nopții. M-am tooooooopit. Mi-a trecut :))

După cum poți observa, sunt gesturi la îndemână. Nu îți trebuie nimic special sau nimic în plus față de ceea ce ai și ești pentru a face aceste lucruri. De asta am tot spus că ele sunt mărunte. Dar schimbă totul. Iubirea stă în mod special în aceste gesturi mărunte, în lucrurile pe care le faci în fiecare zi. Sau, oricum, în regularitatea care descrie viața de zi cu zi. Cred că oricine se poate comporta ca un mare seducător la o întâlnire sau timp de o săptămână, poate chiar o lună. Dar cine poate fi un partener minunat în fiecare zi? Nu pentru că vrea să te impresioneze, ci pentru că așa e el. Pentru că iubește. Pentru că te iubește.

Pentru că știe că el și eu facem dragostea și viața să fie frumoasă…

Vă las cu una dintre melodiile mele preferate despre dragoste. Care spune tocmai asta… Little things mean a lot. ❤

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *