Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Bună dimineața!

E aproape dimineață. Vine. Se apropie. Mai sunt două răsuflări până se face dimineață. Și ne găsește împreună. Asta n-au știut-o zorii. Așa cum n-am știut-o nici noi.

E dimineață în lume. E dimineață în mine. Și e dimineață în noi. Atâtea promisiuni și atâta speranță în Soarele care se răsucește peste pământ. În lumina care și-a găsit drumul în mine. În ceea ce tu, aduci cu tine, în mine.

Mă umplu. Mă umpli. Și dau pe dinafară. Mi se prelinge împlinirea prin ochi.

Sunt plină. Și tu, chiar ești aici.

Știi unde duce drumul dinăuntrul meu. De parcă l-ai fi străbătut deja. Singur, înainte. Ca un războinic. Și acum îl vom parcurge împreună. Și tu-mi vei arăta propriul meu peisaj interior. Și totul va prinde viață. Pentru că eu am apărut. În lumea din mine însămi. Eu. Plină. Cu tine.

Bună dimineața!

E aproape dimineață. Mai e doar puțin. Mai puțin de-o răsuflare deja. Și tu ai să mă găsești. Goală. Legănându-mă între cearșafuri. Ca o picătură de rouă. Și îți vei aluneca ochii peste mine toată. Și vei simți să îți astâmperi setea atât de încercată. Nici noaptea ta n-a fost mai blândă. Mai e mai puțin de-o răsuflare. Și vom aluneca unul peste altul. Unul în brațele celuilalt. Mă vei privi și te vei vedea. Și ochii mei. Și buzele mele. Și palmele mele. Și corpul meu gol. Se vor pierde în tine.

Și voi deveni tu.

M-ai simțit mii de răsuflări. Și nu m-ai întâlnit. Iar acum…

S-a făcut dimineață.

încheiere-articole4

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *