Sign up with your email address to be the first to receive weekly inspirations, announcements and offers & more.
 

Bună dimineața, viață!

Bună dimineața!

Cu toată inima. Cu toată vocea. Cu toată ființa. Bună dimineața!

Bună dimineața, ție, viață! Bine ai venit în trupul meu. Bine ai venit să te manifești prin mine! Bine ai venit să fii eu însămi! Bine ai venit să călătorim împreună!

Bună dimineața, viață!

Mi-e poftă de tine așa cum nu mi-a mai fost poftă până acum. Mi-e poftă să te trăiesc. Să te simt. Să-mi curgi prin vene. Să fiu vie!

Da, mi-e poftă de viață. Aș mușca din ea ca din cea mai zemoasă pară. Și i-aș lăsa sucul să mi se prelingă pe piele, pe bărbie, pe gât, pe piept, pe marginea sânului. Să-și găsească drumul le-a lungul corpului meu. Ca o mângâiere care te înfioară. Suficient de subtilă încât abia să o simți. Să se nască în simțurile tale. În tine. Nu există înainte sau fără ca tu să o simți.

Și suficient de fermă și de consistentă încât să îți ajungă până pe degetele de la picioare.

Și apoi să te simți lipicioasă. Să știi că ești a ei, a vieții. Să știi că și-a lăsat urma pe tine. Te însemnat cu însăși seva ei.

Să știi că aparții vieții.

Să faci dragoste cu viața.

Să curgă un șuvoi mare prin tine. Să ți se umple ochii de frumusețe. Să ți se umple urechile de cântec. Să ți se umple nasul de parfumuri. Să ți se umple pielea de atingeri și mângâieri. Să ți se umple inima de extazul vieții. Să simți că nu mai ești.

E doar viața. Care curge prin tine.

Să trăiești din plin. Să trăiești tot. Să lași fiecare emoție și fiecare trăire să îți umple inima. Să îți exersezi simțurile. Să le scoți din amorțire. Să îți dai voie să trăiești.

Bună dimineața!

Trezește-te, copil minunat! Viața te cheamă. S-o guști.

Trezește-te, copil minunat! Trezește viața din tine. Trezește-ți dorințele. Trezește-ți imaginația. Începe să visezi. Începe să creezi. Începe să construiești lumea pe care o porți în cufărul inimii. Scoate-o afară. Adu lumea dinăuntru, înafară. Ai curaj să fii. Așa cum ești, cel care ești.

Trezește-te și mușcă din viață. Trezește-te și dă piept cu viața. Lasă-o să curgă prin tine. Chiar de e fericire, chiar de e durere. Lasă totul să curgă prin inima ta. Lasă totul să curgă prin tine. Lasă-o să fie. Lasă-o să facă dragoste cu tine.

Doar observă. Fii atent la ceea ce simți. Mai întâi ca un amalgam. Apoi, fiecare bucățică în parte. Cu culoarea ei, cu sunetul ei. Cu frecvența ei. Vezi cui aparține. Vezi în ce fel se definește. Vezi ce spune despre tine. Vezi dacă porți și tu, în sufletul tău, acea culoare. Sau dacă e opusul tău. Sau dacă e complementarul tău. Vezi dacă te respinge. Sau dacă împreună puteți crea o nouă culoare.

Simte tot. Trăiește tot. Și apoi învață să identifici.

Hai, trăiește cu mine!

Trezește-te și hai să ne minunăm împreună de tot ceea ce există!

Trezește-te la viață!

Și hai să dansăm de-a lungul ei împreună…

 încheiere-articole4

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *