Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Anotimpul meu: Soft Summer

Fiecare om are povestea lui de culori. Pentru că ele sunt mii. Și pentru că și noi, la rândul nostru, suntem nuanțați. Ai observat fete cu tenul de porțelan. Așa cum sigur ai observat țigăncușele. Celor două nu le potrivesc aceleași haine, în aceleași culori.

Mama Natură este maestrul care ne oferă combinațiile care ne încântă simțul vizual, simțindu-ne cu doar confortabil, ci și încântați, inspirați. Gândește-te la penajul unei turturele…

Oamenii care au studiat cu intensitate, ne-au împărțit și pe noi, oamenii, după culoarea pielii, a ochilor, și-a părului, în patru anotimpuri: primăvară, vară, toamnă, iarnă. Primăvara și toamna sunt anotimpuri calde, iar vara și iarna anotimpuri reci. Nu te lua după temperatura de afară. Și chiar dacă ai asocia vara cu mult galben, datorită soarelui și nisipului, vara este un anotimp rece când vine vorba de consultanță de imagine și de culorile care ți se potrivesc. Adică are o doză mai mică din același galben și mai mult argintiu. Primăvara și toamna, pe de cealaltă parte, sunt calde.

Fiecare dintre cele patru anotimpuri sunt împărțite din nou pe trei categorii, după tonalitate cromatică, cantitate, saturație: light, true, soft, bright, dark.

Eu sunt Soft Summer. Și mi se potrivesc culorile pastelate, pale, prăfuite. Culorile care se iubesc cu argintiul. Cele de jos sunt variantele de iarnă, când se recomandă să porți haine mai închise la culoare. Sunt culorile cu care mă îmbrac în zilele ploioase, înnorate.

.

Paleta mea întreagă cu culori

Dacă nu știi care sunt culorile care ți se potrivesc, voi face câte un articol pentru fiecare anotimp și te voi ajuta să descoperi care e paleta cea mai potrivită pentru părul, pielea și culoarea ochilor tăi.

.

05e5e5a017e9e65edebb1abc64d7fbbf

 

signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *