Bucuria are puțin de-a face cu circumstanțele vieții. Și mai degrabă cu acele lucruri pe care tu ALEGI să le pui în centrul vieții tale. Învață să faci alegeri mai bune. Abonează-te pentru inspirație, motivație și alte gânduri liniștitoare.
 

Ancorare în prezent. Încredere în viață. Crearea realității

Posted on

Dragă Doamne,

Mă simt acum cum trebuie că se simte un fluture când au început să îi crească aripile. Doar că fluturelui probabil nu îi este teamă că s-ar putea întoarce înapoi la stadiul de omidă. Așa cum adie o neliniște prin ființa mea acum.

Vreau să am mai multă încredere.

Vreau să am mai multă credință.

Vreau să cred și să fie liniște în mine. Pur și simplu să las viața să fie. Într-o relaxare totală că totul este. Perfect așa cum este.

Că nu există stagnare. Că nu există greșeală. Că nu există rău.

Că tot ce există este o transformare continuă. Că totul – absolut totul – face parte dintr-un proces. Că totul – absolut totul – e un pas înspre altceva.

Inspir profund. Și mă concentrez să aduc liniște înăuntrul meu.

Nu trebuie să fie un efort. Nu trebuie să fie o zbatere.

Abandonează-te apei, Mihaela. Lasă lucrurile să fie. Lasă-le să fie.

Totul e bine. Ești în aliniere perfectă cu universul. Interior și exterior.

Aici și acum este momentul cheie în care să fii.

Mă aduc acasă. Mă aduc în mine însămi. Totul e bine. Mă las îmbrățișată de liniște. De relaxare. Totul se aliniază. Încep să văd, să simt, cât de plin este acest moment. Un moment de împlinire. Simt împlinirea cu toate simțurile. O gust, o miros. O simt cum mă mângâie de-a lungul brațelor. Și a picioarelor. O simt pe sub tricou. O simt așa cum simt contactul cu aerul. Spațiul din jurul meu e plin de împlinire. Totul e perfect. Aici și acum.

Sunt acasă. Sunt în centrul ființei mele.

Mă bucur de sentimentul de a fi acasă. Sunt în brațele tale, Doamne. Aici și acum totul e bine.

Nimic nu trebuie schimbat. Nimic nu trebuie reparat. Nimic nu trebuie să fie altfel.

Totul e bine.

Doamne, celulele mele se umplu de această liniște. Mintea mea tace. Și se desfată la gândul la le-a rezolvat pe toate. Că nu mai e nimic de rezolvat. Mintea mea transmite mai departe corpului meu mesajul de misiune împlinită cu succes. De realizare.

Dragă Doamne, de fiecare dată când mă voi gândi la cuvântul liniște, întreaga mea ființă se va acorda la cea mai deplină tăcere și armonie.

Totul e bine.

Totul e bine așa cum e.

Am venit în această viață și realitate pentru a o gusta. Pentru a mă bucura de ea. Pentru a mă bucura de ea. Acum aleg să mă bucur de liniște și de împlinire. Sunt împlinită când înțeleg că nu realitatea e perfectă așa cum e. Viața pe pământ este în cea mai evoluată formă a ei. Văd împlinirea din asta. Desigur, că potențialul ei rămâne grandios. Și dezvoltarea este, probabil, infinită. Dacă văd perfecțiunea din aici și acum nu înseamnă că accept acest stadiu ca pe forma finală. Ci că înțeleg faptul că aici și acum este un pas. Cel mai bun pas pe care îl poate face viața acum. E un pas înspre o exprimare dincolo de imaginație. Dar, pentru a ajunge dincolo de imaginație, avem nevoie să trecem prin aici și acum.

Viața nu trebuie făcută să se întâmple. Viața se întâmplă.

Viața trebuie lăsată să se împlinească. Fără rezistență.

Totul e bine. Acum și aici, totul e bine. Cu fiecare moment, viața devine mai bună. Viața devine prin ea însăși mai bună. Prin schimbare. Și totul se schimbă. Ceea ce simt acum este diferit de ceea ce simțeam acum 3 minute. Viața s-a schimbat. Viața a evoluat.

Totul e din ce în ce mai bine.

Dragă Doamne, aceasta este convingerea mea cea mai profundă despre viață.

Acestă convingere este din esența ființei mele.

Las viața să fie. Totul e bine.

Mă relaxez. Inspir. Respir. Las viața să fie. Plutesc. Sunt una și aceeași cu ritmul vieții. Las viața să fie.

Sunt una și aceeași cu fluxul vieții. Plutesc. Totul e o plutire. Tot ce mi se întâmplă este o împlinire și o plutire. Gândurile, emoțiile, stările, corpul meu sunt armonizate și funcționăm la unison. Rămân aici. Nici un gând nu are puterea de a mă scoate din această stare de împlinire.

Pentru că înțeleg că totul e așa cum trebuie să fie. Las lucrurile să fie.

Doar trăind din plin aici și acum pot merge mai departe. Singura modalitate de a avea un viitor reușit este locuirea deplină a prezentului. Nu pot ajunge la mai mult fără a folosi din plin ceea ce e acum și aici.

Sunt aici și acum.

Sunt aici și acum.

Tot ce există pentru mine e aici și acum.

Simt cea mai profundă împlinire fiind complet în aici și acum. Nu există nici un alt loc mai bun în care să fiu. Aici și acum.

Shhhtt!… Aici și acum.

Aici și acum.

Există doar aici și acum. Și e locul în care îmi doresc cel mai mult să fiu. Pentru că doar în aici și acum pot găsi împlinirea. Ea vine din a trăi deplin în aici și acum.

Nu există nimic pentru care să te străduiești. Nimic pentru care să lupți. Nimic de obținut. Totul va veni la tine. La momentul potrivit. Acum bucură-te de ceea ce e aici și acum. Fă tot ce poți să faci acum. Aici și acum este singurul care îți va deschide ușa spre mai mult, mai departe, mai bine, mai repede. Dacă sari peste aici și acum ca să ajungi în oricare altă parte… nu vei ajunge niciodată.

Toate dorințele tale se vor împlini. Totul este și va fi exact așa cum îți dorești. Doar lasă viața să fie. Inima creează realitatea. Rămâi în inimă. Rămâi ancorată în ceea ce simți. Simți. Împlinire. Totul e bine așa cum e. Totul e bine. Lasă-ți dorințele libere. Lasă-ți inima liberă să simtă. Lasă-ți visele libere. Ele se vor împlini. Ele se împlinesc în fiecare clipă.

Nu există alt drum pe care să mergi decât cel al dorințelor tale. Dorințele și visele tale sunt drumul tău. Lasă-te liber să mergi înspre ele. Lasă-te condus înspre ele. Ai încredere în ritmul vieții. Ai încredere în ordinea și planificarea vieții. Ai încredere în viață. Tu nu faci viața să se întâmple. Viața te face pe tine să te întâmpli. Urmează viața. Lasă viața să fie. Plutește.

Plutește prin aici și acum. Totul e bine așa cum e. Totul chiar e bine așa cum e.

Totul e parte dintr-un proces. Orice acum și aici e o etapă.

Înțelege că viața e un parcurs. E un drum. E o călătorie. Orice din viață e doar un pas. Dă-ți voie să faci acest pas. Lasă viața să facă acest pas. Și înțelege că doar acest pas te poate duce pe tine sau pe oricare altul mai departe. Nu poți să ajungi în altă parte fără să treci pe aici. Lasă să fie.

Totul e bine.

Lasă să fie.

Lasă viața să fie.

Totul e bine.

Totul chiar E bine. Totul e așa cum e mai bine. Totul se împlinește. Totul curge. Totul se armonizează. Ai încredere.

Nu poți face viața să se întâmple. Lasă viața să fie. Ai încredere în viață. Ai încredere că te va conduce acolo unde e mai bine pentru tine. Ai încredere că în fața ta se vor deschide cele mai potrivite uși. Intră cu încredere prin aceste uși. Acceptă și lasă să fie fiecare pas. Totul e doar un pas.

Orice crezi că ar trebui să fie altfel… cel mai bine e să fie exact așa cum e aici și acum. Îți promit. Așa cum ți-am promis de fiecare dată. Și cum te-ai convins de fiecare dată când te-ai uitat în urmă. Totul e mai bine pentru tine exact așa cum e. Viața e o împlinire. Caută împlinirea fiecărui moment. Și a fiecărei situații.

Totul te conduce înspre cel mai bun loc în care să fii. Totul te conduce acolo unde ai de făcut pasul următor. Un gând nou poate să fie pasul următor. Ai încredere în viață.

Lasă totul să fie. Ai încredere în viață. Totul e bine.

Totul e bine așa cum e.

Nimic nu trebuie să fie altfel. Totul e bine exact așa cum e.

Ai încredere.

Relaxează-te.

Lasă viața să fie. Doar observă. Lasă să fie. Aici și acum.

Există doar aici și acum.

Și totul e bine. Totul e cum e mai bine.

Dragă Doamne, înțeleg că mintea mea nu e suficient de inteligentă pentru a crea cel mai bun drum pentru mine. Înțeleg că ceea ce simt este adevărul din mine. Înțeleg că esența mea se manifestă prin dorințele inimii. Nu prin cele ale minții. Prin ceea ce simt. Am încredere în tine și în viață. Pentru că voi m-ai făcut pe mine, nu eu pe voi.

Viața e mai inteligentă decât mine. Viața mă conduce exact acolo unde e mai bine pentru esența mea. Pentru adevărata eu.

De cele mai multe ori acolo unde cred că vreau să merg nu e cel mai bun în loc în care vreau să fiu. Nu e ceea ce îmi doresc cu adevărat.

Așa că am încredere în tine, Doamne.

Am încredere că fiecare pas pe care-l fac și tot ceea ce mi se întâmplă în acum și aici este exact ceea ce mă împlinește.

Și așa este.

Te iubesc, Doamne! Mult.

 

signature
1 Response
  • Luminița
    15 Jun 2017

    Ești minunată Mihaela și tot ceea scrii ! Te îmbrățișez cu drag, Luminița

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *